ORFEO, een drama van karton

ENSCHEDE - Het theatergezelschap Groots en Meeslepend staat in Concordia Theaterzaal met ORFEO, een drama van karton.

Groots en Meeslepend is het het gezelschap waarmee Steef de Jong de voorstelling maakt. Het is een voorstelling waarin hij het genre operette opnieuw uitvindt. Hij begint daarvoor bij het begin: de mythe van Orpheus en Eurydice. Het drama, humor en verbeelding van deze voorstelling is op 8 maart om 20.30 uur te zien in Concordia Theaterzaal. Kaarten voor de voorstelling kosten € 16,-

Both Sides Now

ENSCHEDE - Tijdens "Both Sides Now" laat Mathilde Santing nummers horen van het repertoire van Joni Mitchell.

Het gevoel dat Mathilde Santing aan de nummers weet te geven met haar stem raakt menigeen. Laat je meevoeren in het verhaal van de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell dat door Mathilde Santing en haar muzikanten wordt verteld. Kaarten voor het optreden in de Grote Kerk, Oude Markt 31 in Enschede, zijn onder andere verkrijgbaar via www.wilminktheater.nl en kosten € 22,50.

Cursus "Barok!"

ENSCHEDE - Ben Coelman vertelt enthousiast over de barokmuziek tijdens de cursus 'Barok!'. Leer meer over de muziek, de componisten in de historische context.

De cursus wordt gegeven op maandag 5, 12, 19 en 26 maart in het Muziekcentrum Enschede. Na de cursus luistert u anders naar de barokmuziek. De muziek wordt meer dan aangename achtergrondmuziek. Kosten van deze cursus bedragen € 90,-. Meer informatie en aanmelden kan via www.wilminktheater.nl.

We gaan op Berenjacht

ENSCHEDE - Theater Sonnevank vertelt het verhaal van de jacht op beren van een vader, zijn kinderen en een hond.

De voorstelling van vijf zingende acteurs en een danser is er één vol muziek. Ga samen met uw kinderen mee op berenjacht; een tocht met moedige en soms zelfs overmoedige daden. De voorstelling is op 4 maart om 14.30 uur te zien in De Kleine Willem, Langestraat 45 in Enschede. De entreeprijs voor deze voorstelling is € 7,50.