Afbeelding
Foto:

Pia Douwes: een muzikale reis

HAAKSBERGEN – Een van Europa's meest succesvolle en veelzijdige musicalactrices, Pia Douwes, komt op vrijdagavond 2 maart 2018 naar De Kappen in Haaksbergen. Ze neemt het publiek vanaf 20.00 uur mee op een spannende muzikale reis door de seizoenen heen. Ze doet dat samen met het Haaksbergse koor Match. Een groots spektakel met een waterval aan muziekstijlen.

Bracht ze afgelopen seizoen met A Midwinter's Tale nog een ode aan de winterperiode, nu neemt ze de bezoekers met Seasons mee langs de vier seizoenen. Tijdens het concert komt er een waterval van verschillende muziekstijlen voorbij. Alles is aanwezig van pop tot musical en meer 'music for the millions'. Een avond waar voor elke bezoeker een bekend nummer voorbij zal komen. Van klassiek tot pop en van tranentrekker tot vreugdelied. Een groots spektakel, waarbij u moeite zult hebben om te blijven zitten. Pia Douwes wordt hierbij ondersteund door zanger Addo Kruizinga, een orkest en het Haaksbergse koor Match.

Voorverkoop
Kaarten voor deze voorstelling à € 22,50 (inclusief gratis pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel daarvoor 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur. Bij de theaterkassa kunt u ook een uur voorafgaand aan de voorstelling nog kaarten kopen.