Afbeelding
Foto:

Onderhoud hoeft niet duur te zijn bij Auto Lipper

ENSCHEDE - Op tijd onderhoud uit laten voeren is belangrijk voor uw rijplezier én het voorkomt vervelende verrassingen. Maar dat onderhoud best prijzig kan zijn is u niet vreemd. Auto Lipper in Enschede toont aan dat onderhoud ook best betaalbaar kan zijn.

Auto Lipper specialiseert in het uitvoeren van degelijk en betaalbaar onderhoud aan uw auto. Dankzij goed preventief onderhoud voorkomt u later dure reparaties. Auto Lipper controleert uw auto op veel punten waarbij zij helpen om kosten te besparen. Een grote of kleine beurt is nu extra aantrekkelijk dankzij leuke kortingsacties.

Zeer betaalbaar
Tot eind april profiteert u bij Auto Lipper van aantrekkelijke werkplaats-kortingen. Zo kost een kleine beurt geen 120 maar slechts 80 euro. Een grote beurt kost normaliter 320 euro; nu slechts 160. Dit is ongeacht het merk. Het vervangen van de distributieriem - een belangrijk stukje preventief onderhoud - kost 195 euro; dit is wel merk-afhankelijk.

Geen verrassingen
Auto Lipper staat garant voor een goede kwaliteit van uw onderhoud, tegen transparante prijzen en geen verrassingen achteraf. Zij zijn gevestigd aan de Europalaan 27 in Enschede. Bel voor het maken van een afspraak met 06 - 151 49 863 of kijk op: www.autolipper.nl