Afbeelding
Foto:

Zorgeloos mobiel met Auto Maikel

ENSCHEDE - U bent op zoek naar een nieuwe auto of een mooie occasion; leuk, maar er komt wel veel bij kijken. Auto Maikel in Enschede helpt u graag met de aankoop, onderhoud én alle andere aspecten van uw nieuwe auto.

Mobiliteit zonder zorgen; dat is de insteek van Auto Maikel. U kunt hier terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, waarbij zij het hele traject verzorgen. Zo kunnen zij ook de financiering, verzekering en natuurlijk het regulier onderhoud van uw auto verzorgen. U hebt dan dus te maken met één bedrijf en één duidelijk aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsvragen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van vele mooie kilometers in uw nieuwe of gebruikte auto.

Verzekeren
Eén van de belangrijke afwegingen bij aanschaf van een auto is een goede verzekering voor dit kostbare bezit. Auto Maikel biedt hiervoor de BOVAG Autoverzekering Plus aan. Als beste getest door de Consumentenbond, met belangrijke voordelen. Zo ontvangt u drie jaar de nieuwwaarde en twee jaar de aanschafwaarde bij total loss of diefstal. U kunt reparaties altijd met nieuwe onderdelen uit laten voeren en altijd bij Auto Maikel. Dit standaard zónder eigen risico. Het loont dus zeker om een offerte aan te vragen voor deze verzekering; u kunt goedkoper uit zijn én met een ruimere dekking.

Meer informatie
Auto Maikel geeft u graag advies over de mogelijkheden. Kom langs aan de Schietbaanweg 18A in Enschede, bel met 053-43 58 114 of kijk op: www.automaikel.nl