Twente Plat viert jubileum

ENSCHEDE - Een humorgroep van Twentse bodem! Twente Plat verzorgt op zaterdag 24 februari weer een spetterende voorstelling in het Wilminktheater.

Twente Plat is alweer toe aan z'n veertigste jubileum, en dat vieren ze graag met ons allemaal. In hun nieuwste voorstelling blikken ze terug op 40 jaar aan vermaak, humor en sketches. Maar er is ook voldoende ruimte voor nieuw werk van de humorgroep uit Twente. De voorstelling start op 24 februari om 20.00 uur in De Kleine Willem. Voor meer informatie en het bestellen van tickets, ga naar www.wilminktheater.nl.

Kinderfeest met Dirk Scheele

ENSCHEDE - Kinderheld Dirk Scheele staat op woensdag 28 februari in het Wilminktheater. Bekend van TV, Youtube en kinder-CD's is hij een regelrechte hit bij kinderen in de leeftijd van 2-7 jaar.

Dirk Scheele verschijnt dagelijks in z'n TV-serie op Nickelodeon waar hij een feest bouwt met muziek, dans en humor. Tijdens z'n voorstelling "Feest!!!" neemt hij z'n band mee om er een muzikale show van te maken. Behalve gebruik te maken van de instrumenten improviseren ze ook met andere voorwerpen zoals emmers, sleutelbossen en ballonnen. Alles om er een daverend feestje van te maken! Dirk zingt z'n eigen liedjes en kinderen kunnen volop meezingen en dansen.

De voorstelling van Dirk Scheele bijwonen? Op woensdag 28 februari staat hij om 14.30 uur in De Wilmersbergzaal van het Wilminktheater. Voor tickets en meer informatie: www.wilminktheater.nl.

Cabaret door Fuad Hassen

ENSCHEDE - De nieuwste voorstelling van cabaretier Fuad Hassen is genaamd "Held". Op vrijdag 2 maart staat hij op de planken van De Kleine Willem met deze verrassende nieuwe show.

Fuad Hassen heeft sinds z'n debuut al een eigen stijl weten neer te zetten. Relaxt, met sterke humor en goede verhalen. In "Held" krijgen bijzaken de hoofdrol en worden belangrijke speerpunten juist heel klein. Laat u verrassen door deze sterke komedie, goede verhalen en fijne sfeer. Kaarten voor "Held" van Fuad Hassen zijn te verkrijgen via ww.wilminktheater.nl. De voorstelling zal die avond om 20.30 uur van start gaan in De Kleine Willem aan de Langestraat 45.