Afbeelding
Foto:

Crazy Sunday in Mystiek Theater

ENSCHEDE - Het Mystiek Theater in Enschede organiseert op 25 februari 'Crazy Sunday'. ?Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren zij dit evenement. Dit is een muziekmiddag waarbij twee bands hun muziek ten gehore brengen.

Het programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vrienden en mede muziekliefhebbers mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Deze maand zijn de bands Nobo's Blues Band en St. Johns Family te zien. De Nobo's zijn waarschijnlijk de enige band die geen geschreven en opgesmukte bio nodig hebben, ze zijn er gewoon! En dat al zo'n 35 jaar. Een levende bio als het ware, een band die je gewoon mee moet maken om te proeven hoe NO-nonsens smaakt.

St. Johns Family
Real Old Soul from the sixties!, daar staan de 12 muzikanten van de St. Johns Family graag voor op de bühne. Deze soulband is ontstaan in de jaren 60 in Enschede. Behalve uit de ritmesectie bestaat de St. Johns Family uit een 6-koppige blazerssectie en de beste soulzanger, een kruising tussen James Brown en Otis Redding. De deuren gaan om 15.30 uur open en het programma duurt van 16.00 tot 20.00 uur. De entree bedraagt €7,50. Ook is het mogelijk om gezellig samen te eten en te genieten van een heerlijk warm en koud buffet voor €7,50 extra; een mooi complete dag dus.