Afbeelding
Foto:

Kirsten van Teijn terug in het theater

HAAKSBERGEN - Na een zeer succesvol eerste cabaretprogramma en een verpletterend optredens tijdens ons Verjaardagsfeest vorig jaar is Kirsten van Teijn terug in De Kappen in Haaksbergen op zaterdag 22 februari 2018.

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Als kind ingepakt in een krabpakje en als puber in coltruien. Nu wil ze uitpakken, want het brandt. Soms moet je niet krabben, maar het laten jeuken. Want als je op één plek krabt begint het ergens anders weer te jeuken en als iemand zegt 'stop' wordt het alleen maar erger. Kirsten stopt niet, ze is pas net begonnen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt, maar ook de zalf. Over haar eerste programma 'Heilloos' zei de pers onder andere: Trouw – "Overrompelend debuut", Theaterkrant – "Droomdebuut uit Heiloo" en de Volkskrant – "Goede grappen, fijne stem én flair."

Kaarten
Kaarten à € 15,00 (inclusief gratis pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling. Wees er snel bij, voorstellingen zoals deze lopen altijd goed qua kaartverkoop.