Afbeelding
Foto:

Lions Club Enschede organiseert voorjaarsconcert

ENSCHEDE - Op zaterdag 10 maart 2018 organiseert de Lions Club Enschede het traditionele concert bestemd voor ouderen en andere belangstellenden die om uiteenlopende redenen normaal gesproken niet in de gelegenheid zijn een concert te bezoeken.

Het Lions Voorjaarsconcert wordt gegeven in de aula van het Stedelijk Lyceum Zuid, Tiemeister 20 in Enschede en begint om 14.30 uur. Met 50 muzikanten sterk verzorgt Muziekvereniging Concordia uit Hengelo al weer voor de zestiende keer de muzikale omlijsting. Onder leiding van dirigent Lute Hoekstra zal het orkest wederom een onderhoudend muzikaal programma bieden met onder andere muziek met een romantisch, sfeervol programma in Spaanse sferen. De sopraan Karin Hertsenberg zal soleren met het jubilerende orkest dat dit jaar zijn 125-ste verjaardag viert. Het belooft weer een hele gezellige, sfeervolle muzikale middag te worden waar de bezoekers echt van zullen genieten!

Grote belangstelling
Dit jaarlijkse concert kan voornamelijk worden mogelijk gemaakt door de opbrengst van de jaarlijkse oliebollenverkoop, die de Lions Club Enschede eind december van elk jaar organiseert. Gasten met een eigen rolstoel zijn van harte welkom, maar in het Stedelijk Lyceum zijn ook een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar. Hoewel er in principe voor eigen vervoer gezorgd dient te worden (begeleiders en chauffeurs zijn uiteraard van harte welkom het concert bij te wonen), kunnen de leden van de Lions Club proberen het vervoer van een aantal gasten naar en van de zaal verzorgen. De Lions Club Enschede verwacht veel belangstelling; dit nam de afgelopen jaren steeds toe.