Afbeelding
Foto:

Schoon Schip Aktie bij Orrsing Schoenmode

HAAKSBERGEN - inwoners en ondernemers van Haaksbergen, graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Henrie en Annette Orriëns – Delsing, en voeren al meer dan 30 jaar een schoenenwinkel, momenteel in Eibergen. Na veel aandringen van klanten openen wij een winkel in Haaksbergen.

Wij zijn op zoek gegaan naar een geschikt pand en hebben ons oog laten vallen op de winkel aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen; van oudsher al bekend als 'het schoenen pand'. We zijn volop bezig met de verhuizing en inrichting. Medio maart is de officiële opening van de winkel, maar u kunt nu al profiteren van leuke aanbiedingen. Momenteel hebben wij de aktie Schoon Schip, waarbij we schoenen en laarsjes voor speciale schrobbezem-prijzen aanbieden. We hebben aantrekkelijke kortingen op merken zoals Durea, Clarks, Wolky, Mephisto, Gabor en Footnootes.

Ruime collectie
Wij hopen met de nieuwe winkel een goede aanvulling en invulling te zijn van het Haaksbergse winkelhart. We verkopen een ruime collectie van modieuze en comfortabele schoenen. Ook voor schoenen met een uitneembaar voetbed bent u aan het juiste adres; wij helpen u graag om voor u de meest comfortabele en mooiste schoenen te vinden.

Veel te beleven
Wij kijken al uit naar onze feestelijke opening en hopen dat we goed zullen passen in het mooie en goed geselecteerde winkelhart van Haaksbergen. Gezien de website van HOV Haaksbergen, die wij al geruime tijd volgen, valt er genoeg te beleven én te ondernemen in het mooie Haaksbergen! Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe schoenenzaak aan de Spoorstraat 19, 7481 HV in Haaksbergen. Bel met 053-30 32 670 of kijk op: www.orrsing.nl

Afbeelding