Afbeelding
Foto:

Twente Plat in Kleine Willem

ENSCHEDE - Zaterdag 24 Februari vindt er in Enschede een unieke happening plaats. Dan komt het gezelschap Twente Plat naar Theater De Kleine Willem.

Met een prachtige nieuwe humorvoorstelling viert de groep dit seizoen het 40 jarig jubileum. Een uitgelezen kans om de groep, die regelmatig op TV Enschede te zien is, nu met een gloednieuw programma live op de planken te beleven. Het begon allemaal als een eenmalig grammofoonplatenproject. Een viertal Twentse humoracts kwamen bijeen voor de live opname van de LP "Twente Plat".

Succesvol
Het succes was ongekend en in korte tijd gingen er meer dan 35.000 (!) LP`s over de toonbank. Vanaf dat moment was er dan ook geen houden meer aan en nu reist het gezelschap dus al 40 jaar kris kras door Oost- Nederland om bezoekers in dorpscentra, zalen en theaters te laten genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft. Want Twente Plat staat nog steeds voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.

Humoristisch
Niet voor niets is de Twentse humor een van de aanstekelijkste van ons land en daar weten de leden van de groep wel raad mee. Ook de liedjes in het programma zijn zeer de moeite waard en ze worden dit seizoen live begeleid. Zaterdag 24 februari komt Twente Plat naar theater De Kleine Willem, Langestraat 45, Enschede.

Kaarten
De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa van Het Wilmink Theater, Wenninkgaarde40-42, Enschede, telefoon 053 4858585. Kijk ook op: www.twenteplat.com