Johnny Cash door Def Americans

ENSCHEDE - Def Americans brengen de legendarische songs van Johnny Cash, en in het bijzonder van z'n American Recordings. Op zaterdag 17 februari staan ze in De Kleine Willem aan de Langestraat 45.

American Recordings kan beschouwd worden als het werk dat Cash de meeste bekendheid opleverde. Def Americans brengt je volledig in de sfeer van dit legendarische album. Behalve American Recordings zullen ze deze avond ook andere hoogtepunten van Cash ten gehore brengen in hun eigen uitvoering. Ze coveren onder andere gospel songs, traditionals en de duetten tussen Johnny Cash en z'n vrouw June Carter. Een avond die de liefhebber van de muziek van Johnny Cash niet mag missen! Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via het Wilminktheater: www.wilminktheater.nl. De voorstelling begint op zaterdag 17 februari om 20.30 uur.

Comedy Night

ENSCHEDE - De Kleine Willem staat op 22 februari, de laatste donderdag van de maand, in het teken van stand-up comedy. Een gemoedelijke avond met diverse comedians uit de lage landen.

De line-up voor deze avond is nog onder constructie, maar de namen Tim Alpherts, Martijn Oosterhuis en Tim Hartog mogen alvast onthuld worden! Aanvulling aan deze line-up zal nog volgen. Samen brengen ze een avond vol onvervalste stand-up comedy zoals het bedoeld is. Vlijmscherpe grappen, droge humor en een ongedwongen sfeer. Aanvang van de Comedy Night zal om 20.30 uur zijn in De Kleine Willem, Langestraat 45. Kaarten zijn vooraf te bestellen via www.wilminktheater.nl.

Jazzmuziek in de Grote Kerk

ENSCHEDE - Zangeres en pianiste Karsu staat op vrijdag 23 februari in de Grote Kerk. Samen met een band brengt ze jazzmuziek uit het repertoire van Atlantic Records, een platenlabel dat al sinds 1947 veel succesvolle acts op z'n naam heeft.

Karsu won in 2016 de Jazzism Edison Publieksprijs. Deze avond zal ze zich wijden aan de jazz en bluesmuziek afkomstig van het label Atlantic Records. Hierbij kan men denken aan de muziek van Ray Charles, Aretha Franklin en Wilson Pickett. Het concert begint om 20.00 uur in de Grote Kerk aan de Oude markt. De kaartverkoop verloopt via www.wilminktheater.nl.