Afbeelding
Foto:

Broekhuis Peugeot heropent vernieuwde vestiging Enschede

ENSCHEDE - Autobedrijf Broekhuis heropent komende week de vernieuwde vestiging in Enschede. De Peugeot-dealer aan de Haaksbergerstraat 159 ademt nu in alles de sfeer van het mooie Franse merk.

De afgelopen maanden is zeer veel werk verricht om de vestiging te verbouwen. De showroom is zowel van binnen als buiten ingericht met Peugeot's moderne 'Blue Box' uitstraling. Dit gaat een stuk verder dan de blauwe huiskleur die het exterieur siert. In de nieuwe showroom staat vooral de beleving centraal. Wie binnen loopt treft als eerste een geheel vernieuwde receptie en wachtruimte midden in de showroom. Voor de zakelijke rijders werd ook een nieuwe business lounge gerealiseerd. Hier kunnen zij dan doorwerken en wachten tot hun auto klaar is. Broekhuis is ook specialist op het gebied van privé- en zakelijk lease, maar ook voor uw grotere bedrijfsauto kunt u hier terecht voor passend advies en service.

Uitbreiding
Naast de mooie showroom voor de nieuwe auto's zijn er natuurlijk ook volop occasions te vinden bij Broekhuis. Dankzij de nieuwe verharding van het buitenterrein is er ruimte voor meer dan tachtig auto's. Tevens bouwden zij een nieuwe hal voor de opslag van de zomer- en winterbanden; volgens het bedrijf was hier veel vraag naar vanuit klanten.

Opening
Komende donderdag is de feestelijke opening voor genodigden, waar natuurlijk ook stil gestaan zal worden bij het vele werk van de afgelopen maanden en het mooie resultaat waar zowel de medewerkers als klanten van zullen genieten. Broekhuis Peugeot hoopt u dan ook de komende tijd eens te mogen verwelkomen in de vernieuwde showroom aan de Haaksbergerstraat 159, of natuurlijk voor de vertrouwde service aan uw huidige auto. Kijk ook eens op: www.broekhuis.nl