Afbeelding
Foto:

De keuze commissie hoefde dit jaar niet lang te zoeken naar de 44ste hoogheid van GKV de Grenskeerlkes, omdat ik, prins Ronald l, 11 jaar geleden, bij het vorige jubileum al heb geroepen: "Ik word de volgende jubileumprins".

Voor wie mij nog niet kent, zal ik me even voorstellen: Mijn naam is Ronald Beute, 42 jaar en woonachtig in Enschede Ik woon samen met Patricia ter Heide Ik ben werkzaam als data/telecom monteur bij Lesscher installatie techniek. In mijn vrije tijd mag ik graag een hengeltje uitwerpen of ben ik met mijn aquaria bezig. Ik heb altijd gezegd dat je als jubileumprins de beschikking moet hebben over 2 adjudanten

Mijn adjudanten waren dan ook niet zo heel moeilijk om te kiezen.
Adjudant Lawrence van der Nat is 48 jaar en getrouwd met Jolanda Beute (inderdaad Lawrence is mijn zwager!). Samen hebben ze een zoon, Luc. Lawrence is werkzaam als commandant koffie automaat bij Maas International en heeft als hobby's fotograferen en het beheren van onze website en de daar aan gerelateerde zaken. Lawrence was prins van de Grenskeerlkes in 2013 en 2014.
Adjudant Raymond Groothuis is 40 jaar en getrouwd met Mira Broer. Raymond is werkzaam als bevelvoerder bij Traffic Beveiliging alwaar hij de verkeersregelaars aan het werk zet en op straat houdt. In zijn spaarzame vrije tijd houdt hij zich bezig met zijn grote passie: het verzamelen van 1:50 modeltrucks. Daarnaast is hij ook de voorzitter van deze vereniging en helpt hij mee met diverse taken
Junior adjudant Luc is 12 jaar en zoon van Lawrence en Jolanda van der Nat
Luc loopt al mee van af zijn 4e jaar bij de Grenskeerlkes. Zijn hobby's zijn computeren, helpen bij de wagenbouw en helpen bij de zaalopbouw. Luc was in 2016 mini secretaris van de mini stadsprins van Enschede.

Met Vriendelijke groet,

Lawrence van der Nat