Afbeelding
Foto:

Gul en Gastvrij Koetshuis geeft reizen weg

ENSCHEDE - Bistro Het Koetshuis in Enschede staat bekend om haar motto van 'Gul en Gastvrij'. Naast de heerlijke gerechten van de Euro-Toques-bekroonde menukaart ontvingen enkele bezoekers afgelopen week ook een mooie prijs: het restaurant deelde namelijk enkele reizen uit naar luxe appartementen.

In oktober, november en december hield Het Koetshuis een leuke actie: iedere gast ontving een kaart waarop ze hun gegevens achter konden laten. Uit de ruim 3.000 ingeleverde kaarten werden vervolgens prijswinnaars getrokken. Zo werden drie reizen weggegeven, maar ook een tiental dinercheques. De actie werd opgezet in samenwerking met HolidayXL; specialist op het gebied van luxe vakantie-appartementen in het Spaanse Marbella, Puerto de Mogán op Gran Canaria, Nice aan de Franse Cote d'Azur en een echt chateau in de Dordogne. Allemaal grote, luxe appartementen van alle gemakken voorzien; tegen lage prijzen en met een Twentse eigenaar. In tegenstelling tot veel andere aanbieders zijn deze appartementen volgens HolidayXl wél net zo mooi als op de foto's. Zo geven ze een echt thuisgevoel in het buitenland voor een onvergetelijke vakantie. Op termijn zullen zij ook nog meer bestemmingen aanbieden.

Uitreiking
Afgelopen week was de uitreiking van de reischeques door de markante patron-cuisinier John Spruit van Het Koetshuis en Lara van Barneveld namens HolidayXL. Sigrid Hanekamp ontving een reis en een week lang verblijf in het appartement in Nice aan de Promenade des Anglais, Maureen Bandhoe kan genieten van het mooie vakantiehuis met privé-zwembad in Marbella en het echtpaar Van Ulzen brengt een weekje door bij het mooie chateau Camp del Saltre in de Franse Dordogne.

"Wij winnen nóóit!"
De meest gehoorde reactie bij de uitreiking? "Wij winnen nóóit wat!". En toch viel het echtpaar Van Ulzen zelfs dubbel in de prijzen; zij mochten ook één van de dinercheques voor twee personen in ontvangst nemen. Zij vierden in december hun 45-jarig huwelijk met een passend diner bij Het Koetshuis. De reis naar Frankrijk is dan ook een mooie afsluiting van hun bijzondere jubileum.

Meer informatie
Kijk ook op www.bistrohetkoetshuis.nl of op www.holidayxl.com voor meer informatie over deze mooie appartementen waar u écht kunt genieten van een welverdiende vakantie. Een HolidayXL, maar voor XS prijzen!

Afbeelding
Afbeelding