Afbeelding
Foto:

Beste carnavalisten,

10 februari trekt er weer een bont gekleurde stoet door de straten van Enschede, tijdens carnaval omgedoopt tot Krekkelstad. Als traditie zal het kanon van de Prinsengarde Enschede de optocht openen met een kanonschot.

Gevolgd door stadsprins Hans en zijn secretarissen Peter en Bob zal er door deze volop met snoep worden gegooid. De optocht zal hiernaast bestaan uit veel verschillende grote wagens en loopgroepen, kleine wagens, duo's en trio's die weer fantastische actuele motto's hebben bedacht, en de optocht zal worden opgefleurd door verschillende muziekkorpsen. De United Caribbean Rythm Machine mag ook dit jaar niet ontbreken met hun swingende ritmes.

Trots zijn wij dit jaar op de vele hoogheden die zich laten zien op alle ere wagens, de prins van Gronau, Boekelo, Glanerbrug en 6 hoogheden uit Enschede. Natuurlijk zullen ook verschillende minigroeperingen hun opwachting maken.

Al met al denk ik, dat wij u een fantastischen optocht kunnen laten zien op zaterdag 10 februari om 11 uur 11 vanaf het Volkspark in Enschede.

Met carnavaleske groet,

Frits Wekking
Voorzitter B.O.C.K.

Afbeelding