Beauty en het beest

ENSCHEDE - Het muzikale theaterstuk 'Beauty en het beest' strijkt op zondag 4 februari neer in het Wilminktheater. Een intrigerende voorstelling voor jong en oud

Volg Beauty in haar avontuur om het beest om te toveren in een adembenemend mooie prins. Dit gaat niet gemakkelijk, maar ze krijgt hulp van de vele personages die ze treft op haar route. 'Beauty en het beest' is een meeslepend verhaal over een jong meisje die heldendaden verricht. De komische, jaloerse en soms angstaanjagende personages in dit stuk maken dat het verhaal van begin tot eind blijft boeien. Op zondag 4 februari gaat hij om 14.30 uur van start in de Holland Casino zaal van het Wilminktheater. Tickets bestellen? Dit kan via www.wilminktheater.nl.

Kern Koppen: Stomp

ENSCHEDE - De formatie Kern Koppen is vooral bekend om hun rapmuziek. Nu staan de broers Van der Steen in het theater met hun verhalen, levenslessen en vlijmscherpe raps. Op donderdag 8 februari staan ze in De Kleine Willem van het Wilminktheater.

In 2014 werden ze Serious Talent bij 3FM en ze bezoeken al langer festivals en clubs met hun sterke songs. Echter is 'Stomp' de eerste echte theatershow van de heren. De wortels uit de rapscene komen duidelijk terug in deze avond en worden gecombineerd met ingrijpende verhalen over het heden en verleden. Je kan er bij zijn voor 15,- euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen via www.wilminktheater.nl. Aanvang van de voorstelling zal op donderdag 8 februari om 20.30 zijn in De Kleine Willem.

Vastgoed B.V.

ENSCHEDE - De Nederlandse versie van Glengarry Glen Ross is nu te zien in het theater. In Vastgoed B.V. krijgen we een kijkje in de intense levens van verkopers. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari te zien in het Wilminktheater.

Met grote namen als Jörgen Raymann, Huub Stapel, Daniel Cornelissen en vele anderen wordt Vastgoed B.V. minstens zo goed als de verfilming van het stuk uit 1992. Het vertelt alles over de valkuilen en succesmomenten van een verkoper. Het gaat over gladde praatjes, deals sluiten, klanten overhalen en winst maken. Start van de voorstelling is beide avonden om 20.00 uur. Tickets zijn te bestellen via www.wilminktheater.nl.