Sportclub Overdinkel zoekt de beste FIFA E-Gamer

OVERDINKEL - Op zondag 28 januari worden in het Grand Café van Sportclub Overdinkel tussen 10.00 en 14.00 uur de finalewedstrijden gespeeld van de FIFA-17 E-Game. Ook wordt er gestreden om de titel FIFA-17 E-Gamer van Sportclub Overdinkel.

Alle jeugdteams van Sportclub Overdinkel hebben de voorrondes van de FIFA-17 wedstrijden mogen spelen. Vanuit elk team zijn op basis daarvan de twee beste spelers geselecteerd om door te mogen stromen naar de finales. In totaal strijden op 28 januari ruim 20 spelers in hun eigen klasse om deze felbegeerde titels. Zij zullen worden onderverdeeld in de categorieen pupillen en junioren. De spelers strijden deze dag niet alleen voor zichzelf maar kunnen ook een mooie prijs winnen voor hun team. De winnaar krijgt namelijk de kans om Sportclub Overdinkel te vertegenwoordigen tijdens de officiële E-Game wedstrijden.

Organisatie
De winnaars krijgen de eer om in de game-box van Heracles Almelo te mogen spelen na afloop van een competitiewedstrijd. Deze FIFA–E-game competitie is mede mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Sportclub Overdinkel, Heracles Almelo en de Gemeente Losser. De organisatie kon bij het vormgeven van deze mooie wedstrijd rekenen op hulp en ondersteuning van de Buurtsportcoaches van de gemeente Losser. Samen bekeken ze hoe een dergelijke competitie tot uitvoering gebracht kon worden en dit heeft geleid tot de zoektocht naar de beste FIFA E-gamer van de regio. Op zondag volgt de spannende ontknoping hiervan.