Afbeelding
Foto:

The American Country Legends in De Kappen

HAAKSBERGEN - Leading ladies Lana Wolf en Pam MacBeth nemen je op zaterdag 3 februari aanstaande (aanvang: 20.00 uur) samen met hun zeskoppige-band mee op een prachtige en emotionele reis, langs pure en bekende Country en West Coast muziek: The American Country Legends.

Naast een ode ook een feest van herkenning met hits van The Eagles, Linda Ronstadt, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Emmylou Harris, James Taylor en Creedence Clearwater Revival. Maar ook in de huidige popmuziek zijn Country en West Coast breed aanwezig. Naast Dolly Parton en Kenny Rogers komen ook Shania Twain, Garth Brooks en Lady Antebellum voorbij.

Mooie selectie
Een mooie selectie dus, die naast de bekendere hits ook af en toe even lekker de diepte in gaat voor de échte kenner en liefhebber.

Kaarten
Kaarten à 22,50 euro (inclusief gratis pauzedrankje) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling. Wees er snel bij, want op = op.