Afbeelding
Foto:

Aqua Fit & Slank cursus in Aquadrome

ENSCHEDE - Wil je ook in twaalf weken fitter en slanker worden? Doe dan mee! Zwembad Aquadrome begint weer met een cursus Aqua Fit & Slank.

De cursus Aqua Fit & Slank is de perfecte combinatie van bewegen en gezond eten. In twaalf weken werk je toe naar je persoonlijke doel. De cursus start op 15 februari en duurt tot en met 10 mei. Donderdagavond 15 februari is er in het zwembad aan de J.J. van Deinselaan een gratis proefles van 19.00 tot 20.00 uur. Hierin besluit je of je door wilt gaan met Aqua Fit & Slank. De les is opgedeeld in een theorie- en praktijkgedeelte. Een voedingsdeskundige geeft tips en er is een stevige workout in het water. Aqua Fit & Slank is voor iedereen die fitter en slanker wil worden in twaalf weken.

Aanmelden
Op de website van Sportaal, http://sportaal.nl/activiteiten/kalender/proefles-aqua-fit-en-slank/ vind je meer informatie en kun je je ook meteen aanmelden. De cursus kost € 138,- en is inclusief onbeperkt baanzwemmen en aquasporten bij Aquadrome en het Slagman van 15 februari tot en met 10 mei 2018.