Afbeelding
Foto:

Contractverlengingen Bon
Boys seizoen 2018-2019

HAAKSBERGEN - Het was reeds bekend dat Bon Boys mondeling overeenstemming had bereikt met de trainers voor het 1e, 2e en 3e elftal (seizoen 2018-2019).

Daarnaast was er ook overeenstemming met de assistent-trainer van het 1e en de keeperstrainer. Afgelopen vrijdag werden, in een goede gevulde kantine, de handtekeningen daadwerkelijk gezet. De trainers Berthil ter Avest 1e, Ramon Kuiper 2e en Martin Lammers 3e zijn (ook) na dit seizoen aan Bon Boys verbonden. Tevens tekenden Leon ten Voorde (assistent-trainer 1) en Frank Reuvers (keeperstrainer) het contract.

Goede ontwikkeling
"Een prima ontwikkeling voor de club", aldus het bestuur en Team Voetbal. "Niet alleen zijn de prestaties goed, ook de ontwikkeling van spelers en keepers is prima. Daarnaast denken deze trainers ook op andere vlakken actief mee met Bon Boys en zorgt deze duidelijkheid voor extra rust binnen de club." Kortom, louter tevreden gezichten vrijdagavond op Sportpark De Greune.

Damesvoetbal
Martin Lammers, terug op het oude nest, zal naast zijn rol als trainer van het 3e elftal ook een actieve rol krijgen bij het dames- en meidenvoetbal. Samen met een aantal andere mensen binnen de club zal het dames- en meidenvoetbal nadrukkelijker geprofileerd worden. De afgelopen tijd is het meiden- en damesvoetbal sterk gegroeid, zowel bij Bon Boys als in de regio Twente als geheel. Steeds meer dames ontdekken het voetbal als een leuke, sportieve uitdaging.