Afbeelding
Foto:

Koninklijk vervoer dankzij Vakgarage ter Riet

ENSCHEDE - Als "hofleverancier" van carnavalsvereniging De Daaltrappers heeft Vakgarage ter Riet uit Enschede een hofauto ter beschikking gesteld aan de Prinsessen van deze actieve vereniging.

Nadat op zaterdag 18 november Prinses Marijke en Prinses Brittany zijn opgekomen kregen zij van Caroline ter Riet de sleutels overhandigd van een luxe uitgevoerde Renault Clio. Om tijdig en veilig bij alle activiteiten aanwezig te zijn heeft het duo nu de beschikking over haar eigen hofauto. Met een combinatie van voldoende binnenruimte, goede veiligheidssystemen en een representatief uiterlijk voldoet de Clio uitstekend aan deze rol.

Expert in mobiliteit
Reeds 50 jaar zorgt Auto ter Riet voor de mobiliteit van vele Twentenaren. Vakmanschap in combinatie met Twentse gastvrijheid zijn hier ruimschoots aanwezig. Auto ter Riet is expert in compacte auto's en dealer van Daihatsu, Renault en Dacia. Daarnaast kan men hier ook terecht voor brommobielen van Aixam.

Sociaal carnaval
De Daaltrappers is een actieve vereniging waar meer gebeurt dan feesten alleen. ?Ook het sociaal carnaval voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking wordt actief bezocht. Scholieren helpen voor hun maatschappelijke stage mee met de wagenbouw en voor jeugdleden worden er weerbaarheidstrainingen gegeven. De Daaltrappers proberen op deze wijze hun steentje aan de maatschappij bij te dragen.