Afbeelding
Foto:

Altijd op temperatuur met HEK.B.V.

ENSCHEDE - Eerder opstaan om de auto ijsvrij te maken voor vertrek. Niemand zit er op te wachten, maar is er aan te ontkomen tijdens de wintermaanden? Met een standkachel is het mogelijk om volledig ontspannen te vertrekken in een reeds opgewarmde auto. Een standkachel, ook wel parkeerverwarming genoemd, verwarmd de auto van binnenuit.

Al 30 jaar lang is HEK B.V. aan Het Lentfert 80 in Enschede bedreven in het inbouwen van standkachels. De standkachel zorgt ervoor dat de motor en het interieur van uw auto verwarmd worden terwijl u uw aandacht nog op andere zaken kunt richten. Standkachels van bekende merken zoals Webasto en Eberspächer bieden de mogelijkheid om via een app of afstandsbediening geactiveerd te worden. Doordat standkachels in verschillende modellen komen is er voor vrijwel elk type auto een geschikt exemplaar beschikbaar. Als koper hebt u de keuze uit zowel voordelig geprijsde instapmodellen als uitgebreide systemen met vele mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan een timer die de auto op een specifiek tijdstip verwarmt.

Slimme systemen
Ook bestaan er slimme systemen die zelf berekenen hoe veel tijd het zal kosten om de auto op de gewenste temperatuur te krijgen. Desgewenst kan worden gekozen voor een systeem dat uitsluitend het interieur opwarmt. Dit vraagt om een kleiner circuit en werkt daarom sneller dan een systeem dat ook de motor opwarmt. Wel bent u met een standkachel verzekerd van ijsvrije ruiten en een optimaal zicht op winterse dagen. Ook voor de onderdelen van uw auto is een standkachel een besparing. Door de geleidelijke verwarming gaan zij langer mee. Apps om de standkachel mee te bedienen zijn gratis beschikbaar voor vrijwel elk type smartphone.

Meer informatie
Bij HEK.B.V. bent u aan het juiste adres voor meer informatie over de mogelijkheden van een standkachel, koeling of inbouw van elektronica in uw auto. Neem contact op voor meer informatie of kijk op www.hekbv.nl.