Niki Romijn zingt Ingrid Jonker

ENSCHEDE - Een avond waar muziek en poëzie even een worden. Niki Romijn doet op donderdag 25 januari de Arkezaal van het muziekcentrum aan met haar voorstelling.

De muziek van Romijn is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse dichteres Ingrid Jonker. De teksten van Jonker werden door haar met muziek gecombineerd. Ze tourde al eerder samen met bassist Erik Robaard door Nederland en Zuid-Afrika om de op muziek gezette gedichten in het Zuid-Afrikaans te zingen. Ze begeleidt zichzelf op de vleugel. De voorstelling in het muziekcentrum is een onderdeel van de Poëzieweek 2018. Aanvang van de avond is om 20.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via www.wilminktheater.nl voor 15,- euro per stuk.

Cabaret van Steven
Brunswijk

ENSCHEDE - Steven Brunswijk is beter bekend als de Braboneger, bekend van Youtube en z'n TV-programma "De Braboneger verkaast." Nu is hij te zien in het Wilminktheater met z'n show "Als ik mezelf kon zijn." Op donderdag 25 januari om 20.30 uur in de Kleine Willem.

Als de Braboneger heeft hij al een grote schare fans verzameld vanwege z'n bijzonder eerlijke kijk op de wereld om hem heen. Nu laat hij z'n ware aard zien in het theater. Hij bespreekt de dilemma's in sociale situaties. Wanneer kunnen we helemaal eerlijk en ons zelf zijn? Waarom zeggen we soms niet gewoon de waarheid? Het beloofd een avond gevuld met humor te worden in echt Tilburgs dialect. Kaarten voor deze show zijn te bestellen via www.wilminktheater.nl voor 15,- per stuk.

Cursus Word

HAAKSBERGEN - In het Kulturhus Haaksbergen start op 22 januari de eerste van vijf lessen voor de cursus Word 2013.

Na vijf bijeenkomsten kunt u een document maken met inhoudsopgave, verzorgde opmaak van letters, woorden, alinea's en pagina's, een afbeelding toevoegen en meer. We starten (bij voldoende deelnemers) op 22 januari om 18.30 uur in het computerlokaal van Kulturhus Haaksbergen aan de Sterrenbosstraat 2. Aanmelden via www.hierleerjewat.nl of neem contact op met Danielle Bekkers op telefoonnummer T. 053 5722040.