Afbeelding
Foto:

Milieuvriendelijk autowassen tijdens de winter!

Het is weer winter, de temperatuur gaat weer dalen. Het wordt dus tijd om uw auto goed te beschermen tegen winterse weersomstandigheden.

Langdurig zout en pekel op uw auto in combinatie met neerslag kan de lak en onderzijde van uw auto aantasten en in een versnelde fase roest veroorzaken. Wij adviseren bij deze weersomstandigheden te kiezen voor een wasprogramma met minimaal wax, bodemreiniging en bodemwax. Hierdoor blijft de autolak en de onderkant van de auto langer beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Perfect Carwash spoort aan tot duurzaam autowassen
Duurzaam autowassen waterdicht de beste oplossing. Het zelf wassen van de auto: voor sommige mensen een plezier, voor zichzelf als mede voor hun "stalen ros", en voor anderen een regelmatig terugkerende vervelende klus. Een alternatief is om gebruik te maken van een professionele autowasgelegenheid. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je niet zelf hoeft te zwoegen, maar het levert ook een substantiƫle bijdrage aan een beter milieu.

Volg ons
Nieuwsgierig welke energiebesparende oplossingen Perfect Carwash nog meer gebruikt? Bekijk hiervoor onze vernieuwde website. Volg ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Facebook.com/perfectcarwashenschede

Informatie
Wilt u meer informatie over onze acties of vestigingen? Bekijk dan onze website www.perfectcarwash.nl.

Met glanzende groet,
Het team van Perfect Carwash!