Afbeelding
Foto:

Een kijkje achter de schermen

ENSCHEDE - Elke huisdiereneigenaar is wel eens bij een dierenarts geweest. U meldt zich bij de balie, neemt plaats in de wachtkamer en uw dier wordt behandeld in de spreekkamer. Maar verder komt u meestal niet. Hoe ziet de rest van de kliniek er uit? Welke ruimtes zijn er allemaal? En wat wordt overal gedaan?

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u erg nieuwsgierig bent, u graag wilt weten waar uw dier bij een behandeling terecht komt en wij ook trots zijn op onze mooie kliniek, willen wij u de mogelijkheid geven om onze kliniek eens helemaal te komen bekijken. Daarom organiseren wij op zaterdag 13 januari 2018 een Open Dag aan onze locatie aan de Brinkstraat.

Veel te zien
Tijdens deze dag is er veel georganiseerd! Zo kunt u elke ruimte bekijken, zoals onze operatiekamers en de opnames. Er worden demonstraties en korte lezingen gegeven door onder andere dierfysiotherapeut Dominique Frohoff en gedragstherapeuten Sylvia Tijink en Wilmy van der Wilk. U kunt meekijken met een echo en puppy's tellen op een röntgenfoto. Daarnaast kunnen kinderen hun knuffeldieren meenemen om door de dierenarts te laten onderzoeken en kunnen ze onder andere zelf verband aanleggen en een laboratoriumonderzoek doen. Tevens is er een leuke speurtocht uitgezet door de kliniek en zijn er diverse prijsvragen. Genoeg te zien en te doen dus!

Kom kijken
Bent u benieuwd naar onze kliniek en ons team en wilt u een leuk uitje voor u en uw kinderen? Kom dan zaterdag 13 januari naar onze kliniek aan de Brinkstraat 234. Wij heten u van harte welkom van 11.00-15.00 uur!

Esther van Sprang
Dierenarts Dierenkliniek Enschede