Afbeelding
Foto:

Auto Ter Riet al vijftig jaar een begrip

ENSCHEDE - Auto Ter Riet is al vijftig jaar een begrip in Enschede. Het bedrijf, opgericht door Wim ter Riet in 1967, vierde dit jaar een bijzonder 50-jarig jubileum. Ook in 2018 mag u natuurlijk weer rekenen op de vertrouwde service die iedere bezoeker krijgt.

Auto Ter Riet aan de Daalweg 56-64 groeide door de jaren heen uit tot één van de grootste bedrijven in zijn soort, te danken aan de herkenbare benadering van de klanten: kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden. Of u nu komt voor aanschaf van een auto, brommobiel of regulier onderhoud. Transparantie is erg belangrijk; zo kunt u vooraf al een schatting krijgen van de kosten voor onderhoud aan uw voertuig, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het afgelopen jaar waren er ook enkele mooie ontwikkelingen om op terug te kijken, zoals de introductie van de elektrische Aixam brommobielen.

Fijne feestdagen
Ook in 2018 staat Auto Ter Riet voor u klaar met uitstekende service en advies. U bent dan ook altijd van harte welkom. Alle medewerkers wensen u fijne feestdagen en tot ziens in 2018! Kijk ook op: www.autoterriet.nl