Afbeelding
Foto:

De donkere dagen tegemoet met Herman Bosch

ENSCHEDE - De donkere dagen van het jaar zijn weer begonnen en in deze tijd wordt er veel gevraagd van een accu. Het is dan ook niet toevallig dat zodra de winter voor vorst en sneeuw zorgt oude accu's het begeven. Gelukkig garandeert Auto Elektrik Herman Bosch haar klanten een snelle start.

Wie zich de komende maanden niet onaangenaam wil laten verrassen, doet er goed aan een bezoekje te brengen aan Auto Elektrik Herman Bosch aan de Wooldriksweg 138a in Enschede. Het bedrijf uit Enschede heeft een schat aan ervaring op het gebied van accu's, en levert en reviseert ook dynamo's en startmotoren. De merken Bosch, Valeo, Lucas, CAV Magneti, Marelli, Hitachi, Mitsubishi, Nippondenso en Caterpillar kennen voor Auto Elektrik Herman Bosch daarom ook geen geheimen.

Betrouwbaar
Het is dan ook niet verwonderlijk dat onder meer auto- en motorgarages, transportbedrijven, landbouwmechanische bedrijven, busmaatschappijen en rederijen met de regelmaat van de klok een beroep doen op Auto Elektrik Herman Bosch. Niet alleen vanwege de vakkennis, maar ook de snelheid waarmee Auto Elektrik Herman Bosch een probleem oplost, speelt daarin een grote rol. Uiteraard zijn ook particulieren bij Auto Elektrik Herman Bosch aan het juiste adres.

Klassiekers
Ook bezitters van oldtimers en klassiekers kunnen voor een goede accu terecht bij Auto Elektrik Herman Bosch. Auto Elektrik Herman Bosch levert ook autoradio's, Bluethooth- en navigatiesystemen van diverse merken. Deze kunnen met toebehoren worden geleverd en kunnen – indien gewenst – ter plaatse worden ingebouwd.

Kom langs
Auto Elektrik Herman Bosch is gevestigd aan de Wooldriksweg 138-a, 7512 AW in Enschede. Telefoon: 053 – 431 9995, of kijk op: www.hermanbosch.nl