Afbeelding
Foto:

Vertrouwde service met een nieuw gezicht

ENSCHEDE - Wanneer u een auto aanschaft, is een goed stukje advies en service erg belangrijk. En ook na de aankoop wilt u natuurlijk goede service voor vele zorgeloze kilometers. Wanneer u een Hyundai koopt, is Autogroep Twente al vele jaren uw betrouwbare adres. Dit is te danken aan medewerkers zoals service-adviseur Sander te Wierik bij de vestiging in Enschede.

Autogroep Twente, met vestigingen in Enschede, Almelo en Hengelo, is sinds 2011 ieder jaar uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer, waarbij u verzekerd bent van een garage met veel kennis, professionele medewerkers en goed advies. Sander te Wierik is als service-adviseur een belangrijk aanspreekpunt voor klanten die hun auto laten onderhouden of op ander vlak met vragen zitten. Hij is inmiddels zeven jaar werkzaam bij Autogroep Twente, met 15 jaar Hyundai-ervaring. Hij behaalde eerder al de titel van beste Hyundai service adviseur van Nederland. Hoewel hij er zelf bescheiden over is, heeft hij hiermee zeker geholpen om Hyundai in Nederland nog beter op de kaart te zetten. Hij kijkt dan ook terug op uitdagende maar ook mooie jaren, met de dalende verkopen tijdens de recessie, maar ook juist de introductie van modellen zoals de Santa Fe en Tucson die verkoopsuccessen bleken.

Nieuw gezicht
Sander te Wierik zal nu echter een nieuwe uitdaging op zich nemen. Hij blijft binnen Autogroep Twente, maar gaat naar de tak Autolease Twente om klanten te adviseren op zakelijk vlak. Sander's taken worden overgenomen door de andere Enschedese service-adviseurs, waaronder Ramon Dors. Hij is relatief kort bij Autogroep, maar heeft al wel 13 jaar ervaring in deze branche. Hoewel u dus een nieuw gezicht en nieuwe naam gaat ontmoeten, mag u blijven rekenen op de vertrouwde service waar Autogroep Twente om bekend staat.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Autogroep Twente op: www. autogroeptwente.nl. Of voor lease: www.autoleasetwente.nl