Afbeelding
Foto:

Nissan Lesscher zwaait 2017 uit met kortingsactie

HENGELO - De laatste weken van december zijn inmiddels weer aangebroken. Ook bij autobedrijf Lesscher aan de Zilverstraat 5 in Hengelo wordt al weer vooruit gekeken naar 2018.

Autobedrijf Lesscher heeft een mooi jaar achter de rug. Zo namen zij onlangs ook het nieuwe occasion-center in gebruik. Een mooie stap voorwaarts om u een nog ruimer aanbod gebruikte auto's te tonen, nu én in de toekomst. Met natuurlijk de vertrouwde service die u gewend bent. Is uw goede voornemen 2018 beginnen met een betrouwbare, jong gebruikte occasion? Kom dan zeker even langs.

Geef me de Vijf
Autobedrijf Lesscher zwaait 2017 uit met nog een laatste kortingsactie. Zo is er de Geef me de Vijf-actie, die dit jaar al op onder meer de Qashqai gehouden werd. Maar om knallend het jaar uit te gaan, profiteert u nu van maximaal 5.000 euro voordeel op geselecteerde modellen. Zo ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Nissan Micra, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail of Nissan Juke duizenden euro's voordeel. Dit omvat namelijk 5 jaar gratis onderhoud, 5 jaar garantie én 5 jaar Nissan Assistance. Zo kunt u tot en met 2022 genieten van vele zorgeloze kilometers.

Goed advies
Kom langs aan de Zilverstraat 5 in Hengelo voor een goed advies en de voorwaarden van deze actie. Ook kunnen de medewerkers u vertellen over mogelijkheden voor financiering of een aantrekkelijke lease. Let wel: op Tweede Kerstdag is Autobedrijf Lesscher gesloten!

Kom langs
Autobedrijf Lesscher hoopt u ook in 2018 te mogen begroeten. Alle medewerkers wensen u dan ook fijne feestdagen, en tot ziens in 2018! Kijk ook op: www.autolesscher.nl