Afbeelding
Foto:

Samen herdenken

ENSCHEDE - December is de maand van het feest. Maar ook de maand waar een verlies van een naaste extra voelbaar is. De afgelopen jaren blijkt er een groeiende behoefte om samen stil te staan bij verlies en rouw. Daarom wordt op 30 december in Enschede een herdenkingsbijeenkomst gehouden.

Deze bijeenkomst begint om 19.00 uur op de Westerbegraafplaats aan de Hengelosestraat 487. Iedereen, jong en oud, is welkom om in de donkere dagen rond oud & nieuw samen steun, herkenning en troost te vinden. Ook wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd bent u van harte welkom.

Sfeervol
De begraafplaats is voor deze herdenkingsavond mooi verlicht met fakkels. Daarnaast is er ruimte om dierbaren op passende wijze te herinneren met muzikale omlijsting. U kunt ook een kaarsje plaatsen op het graf van een dierbare of op een algemene gedenkplek op de begraafplaats. Na a?oop is er gelegenheid om samen in de aula na te praten met een kop kof?e of warme chocolademelk.

Kom ook
Er zijn geen kosten aan verbonden en u hoeft zich niet van te voren aan te melden. Voor vragen of meer informatie, neemt u dan contact op met de organisatie: Begraafplaatsen & Gedenkplaatsen Enschede, 053-4359131 of gedenkpark@enschede.nl