Afbeelding
Foto:

Winter Wonder gezelligheid in centrum Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Zaterdag 16 en zondag 17 december beloven gezellig dagen te worden in het centrum van Haaksbergen.

De winkels maken er een extra feestje van, in de straten zijn naast de vele twinkellichtjes fraaie kramen te vinden met decoraties, sieraden, accessoires, kerstcadeaus en kramen ter promotie van het goede doel. Door het hele dorp klinkt muziek. Het koor Be-Lieve uit Bentelo treedt op met bekende kerstnummers en warme sfeermuziek, midwinterhoornblazers laten van zich horen met d'n oal'n roop en de Serenados brengen samen met de Haaksbergse Harmonie op de markt een stuk gemütlichkeit.

Hapje en drankje
De Markt is tevens de plek voor een lekker hapje en drankje, bij de aangelegen horeca of bij de goede doelen die diverse lekkernijen aanbieden. Scouting de klomp richt er een sfeervol, landelijk kerstplein in met groen, kerstlichtjes, vuurkorven en eigengemaakte houten tafels en banken. Kinderen kunnen er een broodje bakken en op open vuur worden echte Duitse kerstpizza's, Flammkuchen, gebakken.

Kinderactiviteiten
Leuk voor de kleintjes zijn ook de gratis zweef- en draaimolen en voor het goede doel kunnen ze een rondje op de rug van een Shetland pony maken. Zondags komt de grote gele Jumbo truck met daarin de Red Bull Racing-bolide naar Haaksbergen. Het Winter Wonder Weekend is zaterdag 16 december van 17.00 tot 21.00 uur en zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur. Wie hopt oe te zeen in Haaksbergen Natuurlijk! Meer informatie via www.haaksbergennatuurlijk.nl.