Afbeelding
Foto:

James Autoservice Losser verloot een Golf VII GTi

LOSSER - James Autoservice in Losser gaat een Golf VII GTi verloten. Voordat u té enthousiast raakt: het gaat om een op afstand bestuurbaar model van Volkswagen's geliefde compacte krachtpatser, ter waarde van 239 euro. James Autoservice verloot dit leuke model door middel van een Facebookactie.

James Autoservice is al vele jaren een betrouwbaar adres voor personenauto's en bedrijfswagens van alle merken, typen en bouwjaren. Als merkonafhankelijk bedrijf kunt u hier terecht voor een mooie selectie auto's en uitstekende service voor particulier en leaserijder. Ook voor uw onderhoud - APK, grote beurt, bandenwissels en meer - leveren zij uitstekende service tegen schappelijke prijzen.

Like en win
Thijmen Velthuis eigenaar van James Autoservice, wil net als vorig jaar zijn garage nog is goed onder de aandacht brengen op Facebook. Een like en win-actie is dan natuurlijk een mooie manier om meer mensen kennis te laten maken met het bedrijf.

Hoe kun je winnen?
"Meedoen is heel makkelijk: ga naar de Facebook pagina van James Autoservice in Losser, 'jamesautoservicelosser' en like én deel de win-actie. Ook moet de pagina van het autobedrijf geliked worden om mee te kunnen dingen naar de Golf VII GTi. De afstand bestuurbare Volkswagen Golf VII GTi ter waarde van 239 euro wordt nog voor Kerstmis verloot. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Wat verwachten wij nog meer van jou? Kom samen met je kind de auto ophalen en dan maken wij nog even een foto.

Super ervaring
Uw kind kan de deur echt open doen en zo in zijn of haar accu-auto stappen. De accu-auto kan vervolgens opgestart worden en met een schakelpook kan uw kind bepalen of hij of zij voor- of achteruit wil rijden. Dan het voetpedaal indrukken en uw kind rijdt! Door al deze details lijkt de rijervaring levensecht. Verder zitten er ook nog start en motorgeluiden in het stuur die uw kind kan bedienen en werken de LED koplampen echt. Ook zit er een MP3 aansluiting in waardoor uw kind naar muziek kan luisteren tijdens het rijden. Op maar liefst drie verschillende snelheden kan uw kind rondtoeren in dit mooie model. James Autoservice aan de Broekhoekweg 42 in Losser is een merkonafhankelijke service- en onderhoudsgarage waar personen- en bedrijfswagens van alle merken welkom zijn. Kijk op: www.jamesautoservice.nl of bel met 053 - 5385400

Afbeelding