Afbeelding
Foto:

De Duif, specialist in slaapcomfort

ENSCHEDE - Al 110 jaar bekend in Zutphen en inmiddels ook bijna 4 jaar gevestigd in Enschede. Bedshop de Duif heeft alles op het gebied van slaapcomfort.

Dekbedden en kussens van alle verschillende materialen, dekbedovertrekken en hoeslakens van onder meer Essenza, Vandyck, Beddinghouse, Auping en Pip Studio. De Duif heeft een bijzonder breed assortiment. Ook voor al uw badgoed bent u bij de speciaalzaak aan het juiste adres. Van washandjes tot bad- en strandlakens en van een ruime collectie heerlijk warme badjassen tot zachte badmatten, met en zonder antislip, van kwaliteitsmerken als Vossen, Cawö, Vandyck en Pip Studio. Bedshop de Duif heeft het in de collectie. De ruime selectie keukengoed van onder andere Elias en DDDDD topt het assortiment af.

Warm en behaaglijk
Voor de winter is er weer een uitgebreide collectie flanellen dekbedovertrekken en hoeslakens aanwezig. Van winterse landschappen tot warmgekleurde ruiten. Voor op de bank zijn er de extra dikke en zachte plaids, met voor de echte koukleum een ruime keuze in dikke sokken van het nieuwe merk Cuddly Socks. En de winter is natuurlijk bij uitstek het moment voor de aankoop van een nieuw dekbed. Bedshop de Duif heeft ze in alle materialen en prijsklassen. Laat u door de specialisten adviseren welke het beste bij uw wensen past.

Kom langs
Welkom bent u ook voor uw lastminute-kerstaankopen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke keukenset, zachte knuffelsokken, dikke baddoeken en een warme badjas. Nieuw dit jaar zijn de badjassen met bamboevezel. Extra zacht en lichter dan katoen, maar net zo warm. De Duif is gevestigd aan de Haverstraatpassage 31 in Enschede. Alles is natuurlijk van uitstekende kwaliteit, want daarvoor gaat u naar een speciaalzaak. Bedshop de Duif wenst u fijne feestdagen.