Afbeelding
Foto: Bjorn Keizers

Kandidatenlijst D66 Losser staat vast

LOSSER - De definitieve kandidatenlijst van D66 Losser staat vast. Afgelopen week presenteerde de afdeling de lijst. Dit leverde geen grote verrassingen op.

De Losserse leden konden stemmen op de lijstvolgorde, wat twee verschuivingen opleverde. Zo stemden zij huidig wethouder Marcel Wildschut en oud-commissielid Bas van Eldijk naar een hogere plek op de ranglijst. Wildschut steeg één plek, Van Eldijk 2 plekken. Een net resultaat, zeker aangezien commissieleden doorgaans minder bekend zijn en tot de verbeelding spreken dan andere zittende leden.

De lijst
De definitieve kandidatenlijst is als volgt.
1. Jaimi van Essen
2. Ronald Ringenoldus
3. Jolanda Wildschut-Lubben
4. Marcel Wildschut
5. Henriëtte Hogebrink
6. Bas van Eldijk
7. Géraar de Jong
8. Peter de Vries
9. Kilan van Essen

Enthousiast
Lijsttrekker Jaimi van Essen is trots op de lijst: 'Het is een mooie mix geworden. Op de lijst staan zowel mensen met behoorlijk wat politieke ervaring als ook enkele nieuwe gezichten. Ook zie ik een mooie spreiding over de dorpen van onze gemeente. Een mooi team om mee aan de slag te gaan!', aldus de verklaring van D66 Losser. Jaimi van Essen probeerde eerder nog in de Tweede Kamer te komen bij de verkiezingen van dit jaar, maar zijn lage notering op de kandidatenlijst en onbekendheid buiten Losser zorgde voor een tekort aan stemmen.