Afbeelding
Foto:

ZERO55 gaat open

ENSCHEDE - Op woensdag 20 december opent ZERO55 Enschede, gelegen op het Go Planet Parc, haar deuren voor bezoekers. In dit nieuwe Family Entertainment Center met futuristische uitstraling kunnen bezoekers E-Karten, lasergamen en zijn er escape rooms voor kleine groepen (Space Exit). ZERO55 Enschede richt zich op families, vriendengroepen, studenten, toeristen en bedrijven.

De indoor kartbaan op het Go Planet Parc is volledig verbouwd tot een futuristisch gethematiseerde E-kartbaan. Op de 425 meter lange baan met 3 tunnels en 3 bruggen kunnen maximaal 12 mensen tegelijk E-Karten. Het voordeel van E-Karten is geen herrie en geen stank en de karts zijn vooraf in te stellen op verschillende snelheden waardoor kinderen (vanaf 135 cm) veilig deze activiteit kunnen doen. Bovendien is het een stuk duurzamer dan de ouderwetse benzinekarts.

Lasergame
In de Lasertag Arena van 300 m2 kunnen 24 spelers tegelijk de strijd met elkaar of met de Arena aangaan. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie, Lasertag kan vanaf ca. 8 jaar gespeeld worden. Tot slot zijn er 5 verschillende Space Exit kamers die geschikt zijn voor 2 tot 4 spelers. In tegenstelling tot de bekende escape rooms heeft de Space Exit meer opdrachten en is iedereen actief bezig met het spel.

Restaurant
Het inpandige restaurant met uitzicht op alle activiteiten maakt het mogelijk om een geheel verzorgd arrangement voor een dag of een dagdeel te boeken. Kijk ook op: www.zero55.nl