Afbeelding
Foto:

Twentsewens Ambulance blij met steun

ENSCHEDE - De Stichting Twentsewens Ambulance is zeer blij met de grote hoeveelheid steun en spontane acties die momenteel gehouden worden om de stichting te steunen.

De Twentsewens Ambulance werd eind november getroffen door een verwoestende brand in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgemeester van Veenlaan. De stichting maakte gebruik van het pand, mede voor de opslag van hun vijf wensambulances. Hiermee voeren zij ritten uit voor ernstig zieke Twentenaren, die vaak nog één laatste wens hebben. Hoewel vier van de vijf ambulances gered konden worden, is de stichting verder dus alles kwijtgeraakt. Ze zijn weer helemaal terug bij af.

Veel acties
Gelukkig dragen veel Twentenaren deze stichting een warm hart toe. Zeker in de decembermaand komt er dan ook veel los om hen te helpen. Eerder kon u hier al lezen over Scancovery Team 11, een team van Lars Wensing en Thijs Leppink (foto, met Cor Havelaar van TWA) dat in januari mee zal rijden met de Scancovery Trial. Zij zamelen geld in voor de Twentsewens Ambulance om dit weer op te kunnen bouwen. De actie blijkt nu al een succes; het aantal sponsoren verdubbelde de afgelopen tijd, waardoor Wensing en Leppink waarschijnlijk een mooi bedrag kunnen doneren. Er werden en worden ook nog veel andere acties gehouden, zoals carbid-schieten in Geesteren waarbij de opbrengst naar de Twentsewens Ambulance gaat. Ook op diverse kerstmarkten worden acties voor hen gehouden.