Afbeelding
Foto:

Kerstmarkt in winkelstraat de Heurne

ENSCHEDE - Op 16 en 17 december organiseert winkelstraat de Heurne een gezellige kerstmarkt.

Maar liefst 40 kerstkramen die allemaal in kerstsfeer gedecoreerd zijn, zijn hier te bezoeken. Vanaf zaterdag 16 december, 10.00 uur tot en met zondag 17 december, 17.00 uur. Er is ook een leuk randprogramma. Verschillende producten worden speciaal voor deze markt aangeboden. De winkels zijn natuurlijk allemaal in kerstsfeer en bezoekers zullen zich kunnen uitleven in het aankopen van originele kerstcadeautjes.

Volop muziek
Er is volop muziek in de straat, want er is een groot zangkoor met live pianomuziek, een drumband, het twentse draaiorgel 'Het Tukkertje', een prachtige draaimolen, en midwinterhoorn blazers zullen proberen het donker weg te blazen! Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken op dit feestje en zal hij graag met uw kinderen op de foto gaan!

Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Crêpes, poffertjes, engels-/amerikaanse patisserie, glühwein en warme soep is er in overvloed en kan genuttigd worden. De kerstman heeft zelf ook nog lekkere verassingen bij zich! Terwijl er geshopt wordt bij de verschillende kerstkraampjes, kunnen de kids zich vermaken in de draaimolen op zondag. Ook zal deze kerstmarkt een podium bieden voor een aantal goede doelen zodat ook deze groep niet vergeten wordt! De goede doelen die op deze dag gesteund worden zijn: Shelter suits en de Twentse Zorgcentrale/Losserhof.