Afbeelding
Foto:

Spetterende kerst vakantie in aantocht

ENSCHEDE - Basisscholieren kunnen in de kerstvakantie volop zwemmen en sporten in Enschede, Sportaal organiseert allerlei activiteiten.

Bij zwembad Aquadrome komt de zeemeermin langs, worden clinics aqua kick&boks en snorkelen georganiseerd en is er een wipe out. Verder staat "Drijvende Dinsdag" en een aantal proeven van Expeditie Robinson op het programma en zijn er doordeweeks om 17:00 uur Superwaves en een DJ. In de kerstvakantie kunnen kinderen tot en met 14 jaar zwemmen voor slechts ?2,50 euro. Ook de horeca heeft interessante aanbiedingen!

Sportinstuiven
Ook zijn er op donderdag en vrijdag in de vakantie uitdagende sportinstuiven. Donderdag 28 december en vrijdag 29 december kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar in de Performance Factory terecht voor de Kerst2daagse van 11.00 tot 14.00 uur. Op vrijdag 29 december vindt in de Pathmoshal de Kerstinstuif plaats van 13.00 tot 16.00 uur. Naast vaste onderdelen zoals de stormbaan, bobbelbaan, voetbal, basketbal en dans wordt deze keer een clinic verzorgd door de vereniging Budo Schuttersveld en korfbalvereniging Nääs. Kijk voor het volledige overzicht op www.sportaal.nl/kalender.