Afbeelding
Foto:

Tijdens kerst genieten bij Hotel Restaurant Rodenbach

ENSCHEDE – Heerlijk genieten tijdens de kerstdagen in een sfeervolle warme ambiance? Dat kan bij Hotel Restaurant Rodenbach in Enschede, waar u kunt kiezen uit o.a. een 5 gangen kerstmenu.

Vier uw Kerst dit jaar dus op een historische locatie en geniet van de gastronomische gerechten die Rodenbach u deze dagen aanbiedt. Hotel Restaurant Rodenbach kent een lange historie en deed al in 1883 dienst als logement. Met de opmars van de textielindustrie ('De gouden eeuw van Twente') verbleven de monteurs van Engelse fabrikanten, die spin- en weefmachines bouwden, voor langere tijd in Enschede.

Historie
Rodenbach is dan ook een pand met een authentiek karakter. Klassiek met een eigen touch en gevestigd in één van de mooiste stukjes van Enschede. "Bij ons kunnen mensen ook tijdens de kerst stijlvol dineren te midden van meer dan 130 jaar historie", zegt Anna Schoenmaker niet zonder trots. "In november 2016 hebben we meegedaan met de Culinaire Spijswandeling. In de waarderingen van de deelnemers stonden we in de top. Ook de thema-avonden die we organiseren, zijn kenmerkend voor Rodenbach. Verder werden Eerste en Tweede Kerstdag zoals gebruikelijk door onze klanten hoog gewaardeerd in kwaliteit, klantvriendelijkheid en sfeer." Dus ook dit jaar is Rodenbach weer een toplocatie om uw kerstdagen door te brengen. Hotel Restaurant Rodenbach is gevestigd aan de Parkweg 37-39 in Enschede, centraal gelegen op een steenworp van het mooie Volkspark.

Kerstmenu
Kijk voor het kerstmenu naar de advertentie in deze krant. Bel voor informatie en reserveringen op 053-48 00 200 of kijk op www.restaurantrodenbach.nl