Concert Ruud Ouwehand

HAAKSBERGEN - Op zaterdag 16 december speelt jazzgrootheid Ruud Ouwehand in theater De Kappen. Hij heeft al meerdere jazzproducties op z'n naam en staat nu in het theater in Haaksbergen.

Ruud Ouwehand is bekend van optredens bij North Sea Jazz en optredens met onder andere Piet Noordijk, Bart van Lier en Peter Nieuwerf. Daarnaast is hij docent aan het conservatorium in Amsterdam. Op 16 december is zijn speciaal hiervoor samengestelde muziekprogramma te horen in theater De Kappen. Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur. Een ticket voor deze avond kost 12,50 euro en is te bestellen via www.kulturhushaaksbergen.nl

Winter Wonder weekend

HAAKSBERGEN - In de dagen voorafgaand aan de feestdagen viert Haaksbergen al feest tijdens het Winter Wonder weekend in het centrum op 16 en 17 december.

Het feestelijke weekend zal van start gaan op zaterdag om 17.00 uur. Bezoek een van de vele kramen die uitgestald staan met mooie en decoratieve producten en acties van goede doelen. De zondag 17 december is uitgeroepen tot koopzondag om in winterse sferen de kerstinkopen te kunnen doen. Het weekend wordt vergezeld door sfeervolle muziek in het centrum van Haaksbergen en bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje op de markt. Winkeliers staan voor u klaar en delen goodies uit. Kom alvast in de stemming voor de kerstdagen tijdens het Winter Wonder weekend! Toegang is gratis.

Filmhuis
Fences

HAAKSBERGEN - De film 'Fences' wordt op woensdag 20 december gespeeld in Filmhuis Haaksbergen. Een verhaal dat zich afspeelt in de jaren 50 en het veelbesproken thema discriminatie omvat.

Tijdens 'Fences' krijgen we een inkijkje in het leven van een Afro-Amerikaans gezin in de jaren 50. De hoofdrol is voor Denzel Washington, wie tevens de film regisseerde. Gebaseerd op een toneelstuk van August Wilson zien we welke rol discriminatie speelt in het leven van een Afro-Amerikaanse vader die zo goed mogelijk zijn gezin probeert te onderhouden. De film begint om 20.00 uur in het filmhuis aan de Sterrebosstraat 2. Kosten hiervoor zijn 7,50 euro per persoon.