Afbeelding
Foto:

Genieten van de Mongoolse keuken tijdens kerst

AHAUS - U bent er wellicht al een keer geweest, en indien u er nog niet bent geweest dan is een bezoek aan de restaurant Mongolei tijdens de kerstdagen in Ahaus zeker de moeite waard!

Heerlijk genieten van de Mongoolse keuken die met de meest verse producten worden aangeboden op een uitgebreid buffet. De Aziatische keuken is zeer divers en u kunt genieten van deze diversiteit in het ruime restaurant. Van Japanse sushi tot heerlijke Chinese specialiteiten uit de Mongoolse keuken.

Grill
Op de zogenaamde Teppanyaki Grill worden groenten, vers gevangen vis en diverse soorten vlees voor uw ogen bereid. Wilt u genieten van een warm buffet of een koud buffet, of houdt van klassieke zoete of zure sauzen? Voor elke smaak of wens staat het team van restaurant Mongolei voor u klaar.

Buffet
Wilt u genieten van een Lunchbuffet? Dit kan van maandag tot zaterdag van 11.30 tot 15.00 uur. U kunt dan genieten van 60 verschillende gerechten voor 7,90 euro per persoon. Het Japanse sushi en Chinees groot buffet is van maandag tot zaterdag van 17.30 tot 23.30 uur voor 14,90 euro per persoon. Voor kinderen tot 11 jaar 6,90 euro. Op Zon- en feestdagen is restaurant Mongolei geopend van 11.30 tot 15.00 uur en van 17.00 tot 23.30 uur.

Goed bereikbaar
Vanaf Enschede rijdt u binnen 18 minuten naar Restaurant Mongolei om te genieten van de heerlijke gerechten. En als u jarig bent en u komt met minimaal 3 andere personen, dan krijgt u uw gerecht GRATIS als verjaardagscadeau! Ook tijdens de kerstdagen is restaurant Mongolei een geweldige keuze om te dineren. Reserveer daarom tijdig, ook omdat tijdens de kerstdagen bij restaurant Mongolei geen prijsverhoging is!

Kom langs!
Restaurant Mongolei
Ridderstrasse 32 in Ahaus
www.china-mongolei-ahaus.de