Huur kraam op Winter Wonder Weekend

HAAKSBERGEN - Zaterdag 16 en zondag 17 december is er volop winter wonder gezelligheid in het centrum van Haaksbergen.

Zaterdagmiddag vanaf 17.00 uur tot in de avond staan de straten vol met mooie kramen, klinkt er gezellige muziek en is de markt de plek voor een gezellig hapje en drankje. Zondagmiddag is er een winterse koopzondag en kleine kerstmarkt. Ondernemers, goede doelen kom je presenteren. Een kraam/plek huren? Kijk op www.haaksbergennatuurlijk.nl of stuur een mail naar info@haaksbergennatuurlijk.nl. Het Winter Wonder Event Haaksbergen wordt georganiseerd door de Haaksbergse Ondernemersvereniging.

Zangkanaries geven een concert in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Zaterdag 9 december organiseert de Harzer Zangkanarie Sociëteit Haaksbergen voor de tweede keer een " Open Internationale Harzer Zangkanarie Stammen wedstrijd" in het clubgebouw van Postduiven Vereniging Onze Sport aan de Ten Vaarwerkstraat.

In totaal zijn er 228 zangkanaries ingeschreven uit 5 verschillende landen. Vorig jaar waren er al vogels uit Nederland-Duitsland en Engeland en dit jaar komen daar ook vogels uit Bulgarije en Servië bij. Voor de liefhebbers van vogelzang bestaat de mogelijkheid om zaterdag vanaf 10.00 uur Harzer zangvogels af te luisteren. De beste 10 stammen zullen optreden en hun concert van vogelzang ten gehore brengen. Iedere stam krijgt ongeveer 15 minuten zangtijd. De organisatie beschikt over 2 Internationale COM/OMJ keurmeesters die de toonstukken uitleggen.

Kom ook
Na de pauze, om 13.30 uur, zal er een Loterij / Rad van Fortuin gehouden worden. Dit om de kosten zoveel mogelijk te dekken. Prijzen werden beschikbaar gesteld door sponsoren en adverteerders van de vereniging. Vleespakketten en rollades behoren iedere ronde tot de te winnen prijzen. Liefhebbers van een Loterij / Rad van Fortuin worden hierbij van harte uitgenodigd. De entree is gratis en zij hopen u te mogen begroeten. Zaterdag 9 december – Clubgebouw Postduiven Vereniging Onze Sport 10.00 uur – 15.00 uur Ten Vaarwerkstraat 43 te Haaksbergen.