Chocozondag in De Wakel

HAAKSBERGEN - Geniet na een wandeling bij het Buurserzand van een mok warme chocomelk en een punt appelgebak bij de Wakel.

Het Buurserzand is een prachtig natuurgebied dat je de schoonheid van dit jaargetijde laat ervaren. Ontdek de winter tijdens een ontspannen wandeling in dit natuurgebied in Haaksbergen. En wat is er dan fijner om daarna op te warmen bij een warm vuurtje onder het genot van een kop chocomelk? De Wakel aan de Stendemolenweg 9 ligt aan de route tijdens deze gezellige wandeling en biedt de plek om fijn te pauzeren tijdens uw tocht.

Enge buren; vreemde vogels

HAAKSBERGEN - De zevende show van Enge Buren speelt op donderdag 14 december in theater De Kappen. De nieuwe show 'Vreemde vogels' toont een inkijkje in de opvallende mix in de showbizz.

'Vreemde vogels' combineert theater, muziek en cabaret op eigenaardige wijze. De groep bestaat al 25 jaar en komt nu met hun zevende show. De voorstelling start op donderdag 14 december om 20.30 uur in theater De Kappen. Tijdens deze vermakelijke avond krijgt het publiek diverse vormen van entertainment aangeboden in een boeiende voorstelling van Enge Buren. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dekappen.nl. De voorstelling is inclusief een pauze met een drankje voor de bezoekers.

Moonlight
shopping

HAAKSBERGEN - Geniet van een gezellige avond 'moonlightshopping' bij de Veldmaat. Vrijdag 15 december staat de Veldmaat in het teken van de kerst met een kerstmarkt van 17.00 tot 21.00 uur.

Kerstshoppen wordt pas echt leuk in de kerstsfeer. De winkeliers van de Veldmaat zorgen voor een gezellige kerstsfeer tijdens deze avond. Geniet van gezellige kraampjes, goede doelen door de jeugd, midwinterhoorns en smakelijke hapjes en drankjes. Alle ingrediƫnten voor een gezellige avond zijn aanwezig tijdens de moonlightshopping in de Veldmaat!