Afbeelding
Foto:

Nieuwe bestemming voor gebruikte kleding bij Texrec

ENSCHEDE - Er is nu de mogelijkheid om gebruikte kleding in te leveren voor geld. Texrec opende onlangs een vestiging aan de Kanaalstraat 135 waar tweedehands kleding wordt ingezameld.

De shirts, broeken en vesten die niet meer worden gebruikt kunnen nu een tweede leven krijgen dankzij Texrec. Dit is een onderneming die is ontstaan uit een hulpactie van twee jaar geleden waarbij gebruik werd gemaakt van tweedehands kleding. Dit bleek een succesvol project en inmiddels is besloten om kleding in te zamelen op wekelijkse basis. Degene die kledingstukken brengen ontvangen hiervoor direct een bedrag per kilo. Zo wordt uw goede daad lonend en gaan we de hedendaagse wegwerpcultuur tegen. Kleding dient te worden geleverd in zakken die daar door Texrec worden gewogen en afgerekend per kilo.

Elke vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur kan men kleding brengen naar de Kanaalstraat 135. De gulle gever ontvangt direct geld voor de geleverde zakken kleding. Inwoners van Enschede, maar ook ondernemingen, stichtingen en instellingen zijn welkom om kleding te brengen naar Texrec. Wilt u zelf een inzameling starten? Neem dan contact op met Texrec via telefoonnummer 053-4343129 of mail naar info@texrec.nl