Twinkel kleine ster

ENSCHEDE - Op 10 december speelt in het Wilminktheater de familievoorstelling Twinkel twinkel, kleine ster. Geniet van de sfeervolle kerstliedjes die worden begeleid door een door Ageeth de Haan verteld verhaal.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en daarmee een leuke middag voor de hele familie. De muzikanten laten de mooiste, bekende Nederlandstalige en Engelse kerstliedjes horen. Geinspireerd op het prentenboek "De Herdertjes" worden de kerstliederen ondersteund door een hartverwarmend verhaal over de Kleine Ster. De voorstelling speelt om 11.00 en om 14.00 uur in De Kleine Willem. Kaarten zijn te bestellen via www.wilminktheater.nl

Winter
wonderland

ENSCHEDE - Vanaf 8 december is het centrum van Enschede weer in winterse sferen. Vanaf zaterdag is de ijsbaan weer geopend en is de binnenstad voorzien van extra sfeervolle decoratie.

Enschede als winter wonderland is te bezoeken tot 7 januari 2018. De ijsbaan met het schaatscafé op de oude markt is een drukbezochte trekpleister gedurende de decembermaand om te kunnen schaatsen en na afloop op te warmen onder het genot van een glühwein of warme chocomelk. Ook zijn de meeste winkels gedurende deze periode extra lang geopend voor de kerstinkopen. Tevens geniet u van de sfeervolle decoratie in de binnenstad die het gevoel van winter wonderland helemaal compleet maken!

Kerstmarkt
Dragonheart

ENSCHEDE - Ervaar de kerst in middeleeuwse sferen bij Dragonheart. Tijdens de kerstmarkt vindt u de mooiste, veelal handgemaakt producten, in een intrigerende fantasy omgeving.

De kerstmarkt zal worden ondersteund door middeleeuwse live muziek door Ontfanck Gheselle en Tarantella. Bezoekers wanen zich in de middeleeuwen tijdens het bekijken van de ongeveer 35 stands met verschillende producten. Ook is de uilentuin en de Groene Kamer van Dragonheart zijn gedurende deze dag ook te bekijken. De kerstmarkt van Dragonheart vindt plaats op 10 december van 11.00 tot 17.00 uur bij hun eigen locatie aan Erve 't Stroink. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.