Afbeelding
Foto:

Slijterij Berendsen grootste drankspecialist in Twente

ENSCHEDE - Met de feestdagen voor de deur genieten we volop. Van familie, vrienden, mooie geschenken, lekker eten en... een goed glas. Of u nu op zoek bent naar de juiste wijn voor uw kerstdiner, een goede fles whisky voor een goede vriend of een geschenk voor uw medewerkers, bij slijterij Berendsen aan de Deurningerstraat 27 in Enschede bent u aan het juiste adres.

Al meer dan vijftig jaar staat Slijterij Berendsen bekend om het bijzonder brede assortiment én de uitstekende service. Zo is er een telkens wisselend assortiment speciaalbieren, maar ook voor een favoriete of nieuwe wijn, whisky of andere gedistilleerde dranken kunt u hier goed terecht. Er is een ruim aanbod dranken uit alle werelddelen, maar ook streekeigen producten. Hoeveel is veel? Met ruim 1.200 soorten whisky en 1.000 speciaalbieren grijpt u niet snel mis. In het eigen proeflokaal organiseren zij regelmatig proeverijen om u kennis te laten maken met de nieuwste aanwinsten.

Familiebedrijf
Slijterij Berendsen is een echt familiebedrijf; tegenwoordig is de zaak in handen van Robin Berendsen die deze van zijn vader Hennie over nam. Met een grote passie voor het slijtersvak leveren zij uitstekende service en goed advies. Dit stukje service gaat verder dan alleen verkoop. Zo kunt u ook biertaps huren. Deze focus op service en kwaliteit leverde Berendsen in 2004 al de prijs op voor beste slijterij van Nederland, een erkenning van de SlijtersUnie. Zij leveren naast de particulier ook drank aan de horeca en bedrijfsleven.

Geschenkservice
Bent u op zoek naar een mooi geschenk? Slijterij Berendsen heeft een uitgebreid assortiment van bierpakketten, wijnkistjes, whisky- en cognacgeschenken en bijzondere items zoals een port uit bijvoorbeeld een geboortejaar. Alles is natuurlijk geheel naar wens samen te stellen. Ook voor bedrijven kunnen zij een passend geschenkpakket samenstellen, waarbij de nadruk ligt op de hoge kwaliteit. Leuk om te ontvangen én om te geven.

Kom langs
Maak kennis met de service en het brede assortiment. Slijterij Berendsen is gevestigd aan de Deurningerstraat 27 in Enschede. U kunt ook eens kijken op hun website, waar onder meer een nieuwe whisky-webshop te vinden is: www.slijterijberendsen.nl