Afbeelding
Foto:

Spring in het diepe
bij DiveWorld Enschede

ENSCHEDE - DiveWorld in Enschede is al het bekende walhalla voor duik-liefhebbers in de brede regio. Gevestigd aan het Colosseum 72 in Enschede, waar ze een breed scala aan leuke activiteiten aanbieden voor diverse doelgroepen. Van de geoefende duiker tot mensen die voor het eerst 'in het diepe' gaan.

DiveWorld omvat in de basis een duikwinkel waar u terecht kunt voor al uw duikbenodigdheden. De professionele medewerkers geven u graag passend advies voor aanschaf van alles van een vinnenset tot een complete persluchtuitrusting. Ook de snorkelaar is aan het goede adres voor zijn of haar uitrusting. Daarnaast bieden zij diverse aanverwante services, zoals het laten vullen van uw tanks. DiveWorld is ook een gecertificeerde opleider voor PADI en SSI; u kunt dus ook een volledige duikopleiding volgen.

Duiktoren
Wat DiveWorld écht bijzonder maakt is de aanwezigheid van de eigen duiktoren. Hier kunnen duikers oefenen tot op tien meter diepte. Deze gecertificeerde duiktank wordt ook door professioneel duikers gebruikt om in te trainen. Lijkt duiken u leuk om te proberen? Bij DiveWorld kunt u ook voor het eerst onder begeleiding van expert leren duiken met perslucht. Zo kost een introductie-duik 49,95 euro. Dit is ook erg leuk om iemand als geschenk te geven. Geoefende duikers met brevet kunnen de duiktoren ook huren om zo hun vaardigheden op peil te houden.

Arrangementen
DiveWorld biedt ook al vele jaren leuke arrangementen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunnen zij introductie-duiken aanbieden voor kleinere en grotere groepen, van volledig beginners tot meer geoefende duikers. Naast het duiken kunt u dan ook een nevenactiviteit boeken zoals karten, bowlen, wijn- of whiskeyproeverij, een lunch of diner bij DiveWorld. Naast de standaardarrangementen kunnen zij ook een arrangement naar wens samenstellen. Ter indicatie, een arrangement van een introductieduik plus een uur bowlen kost doordeweeks 52,50 euro per persoon. Ook een combinatie van activiteiten is goed mogelijk.

Kom langs
DiveWorld is gevestigd aan het Colosseum 72 in Enschede. Bel voor meer informatie met: 053 - 569 54 84 of kijk op: www.diveworld.nl voor meer informatie en bestellen.