Afbeelding
Foto:

Genieten bij de Party Boerderij in Boekelo

BOEKELO - Gerrit ten Oever is een veelzijdig man; in Boekelo runt hij G.T.O Catering én de gezellige Party Boerderij aan de Beldershoekweg 100. Of u nu op zoek bent naar een leuke feestlocatie, een professionele cateraar of de lekkerste streekeigen vleesproducten, hier bent u aan het juiste adres.

In de eigen slagerij kunt u heerlijke ambachtelijke vleesproducten kopen. Alle rundvleesproducten zijn afkomstig van de eigen boerderij. Ambachtelijk bereid rund- en varkensvlees zijn natuurlijk erg geliefd, maar ook diverse soorten worsten en gevogelte zijn hier te koop. Met de decembermaand in aantocht valt er natuurlijk veel te vieren. Wanneer u graag wilt genieten maar zonder de rompslomp en drukte van zelf koken, dan kan G.T.O catering uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos; zo begint dit bij de gourmet- en fondueschalen met 5 soorten vlees voor 6,50 euro per persoon. Gaat u voor stevige kost? Er zijn diverse stamppotbuffetten met 3 of 4 soorten stamppot naar keuze, aangevuld met meerdere soorten vlees en zuur. Prijzen hiervoor lopen uiteen van 9,50 tot 11.50 euro per persoon. Voor buffetten vanaf 6 personen kunnen zij groots uitpakken. Voor 17,50 euro per persoon leveren zij drie soorten warm vlees, twee soorten koud vlees, drie salades, rouwkost, gebakken aardappelen, warme groente, stokbroden, sauzen én dessert.

Catering
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen buffetten geheel naar wens samengesteld worden. Deze worden dan gratis gebracht en gehaald. Dit loopt uiteen van de stamppotbuffetten van 10 euro per persoon, een warm en koud buffet van 12,50 euro persoon, de altijd geliefde barbecue voor 17,50 euro per persoon tot aan een compleet varken aan het spit voor 175 euro, compleet mét bijbehorende grill barbecue voorzien van gas. Ook andere, speciale wensen zijn mogelijk.

Feestlocatie
De Party Boerderij is ook een geliefde feestlocatie in Boekelo. Zo kunt u in de Partyzaal gebruik maken van diverse buffet- lunch-, tappas- en borrelarrangementen. Naar wens is het ook mogelijk om een goed verzorgde casino-avond te houden, wat naast gezellig ook nog eens uitdagend kan zijn voor al uw gasten.

Buitenlocatie
Dankzij de mooie ligging is er ook volop gelegenheid om buiten activiteiten te houden. De boerderij beschikt over een mooie buitenbar met terras, waar u kunt genieten van de zon. In de overdekte buitenkeuken kunt u dan gezellig samen bakken, braden en barbecueën onder genot van een drankje. Voor de jongste gasten is er een mooi speelterrein. Diverse arrangementen zijn samen te stellen, zoals de Grote Pan voor 28,50 euro per persoon bij minimaal 25 personen, of het varken of lamp aan het spit, wederom bij minimaal 25 personen. Wilt u met vrienden een leuke avond doorzakken? Bij minimaal 30 gasten kunt u onbeperkt drinken voor 19,50 euro per persoon, met zowel binnenlands en buitenlands gedestilleerd. Hebt u interesse in een arrangement of wil u meer weten over de cateringopties? Neem contact op via 053- 4282942 of kijk op: www.gtenoever.nl