Afbeelding
Foto:

Tweede comeback T-Beat bij Rodenbach

ENSCHEDE - Op zondag 10 december organiseert hotel-restaurant Rodenbach aan de Parkweg 37 in Enschede de tweede comeback van T-Beat.

De succesvolle eerste editie van dit legendarische evenement werd in oktober gehouden. Enschedese 60's bands gaven toen een daverende show, waarbij gelijk de roep kwam voor een vervolg. De geschiedenis van T-Beat is zeker vijftig jaar terug te voeren, naar de tijd dat Rodenbach nog door het leven ging als Modern.

MODERN Again
Onder de noemer MODERN again wordt de tweede editie gehouden op zondag 10 december. Deze keer delen twee bands met 60's en 70's muziek het podium, Highaway en Beat Line met in de spiegelzaal Sonna Krom. Zij legt een bijzondere link tussen muziek en schilderkunst; in de spiegelzaal legt ze met kwast en olieverf de blues van de Twentse textielarbeider vast. Sonna Krom is bekend om haar muziek-geïnspireerde kunst. In de spiegelzaal zijn enkele van haar werken te zien.

Kaarten
Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor 7,50 euro bij Rodenbach en Autobedrijf Michel Duivelaar aan de Hendrik Ter Kuilestraat 195 in Enschede. Kijk ook op: www.rodenbach.nl