Afbeelding
Foto:

Kom tot rust in Villa Beldershoek

HENGELO - Net buiten Hengelo, verscholen in de mooie bossen, ligt Villa Beldershoek; de nieuwste Bed & Breakfast in Hengelo. Als we de poort binnen stappen van de statige villa uit de jaren '50 voelen we ons gelijk thuis. Eigenaren Eveline en Mark Verbeek wachten ons al op voor een rondleiding.

"Het was een langgekoesterde wens om zelf een B&B te openen", aldus Eveline. Het echtpaar heeft door de jaren heen al veel reizen gemaakt. Ze houden van mensen; van leuke gesprekken. En dus is een eigen B&B een leuke manier om toch zo'n vakantiegevoel in je eigen huis te krijgen. Na een kleine zoektocht werden ze verliefd op hun Villa Beldershoek. Net buiten Hengelo aan de Pruisische Veldweg 254. "Een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de snelweg. Kortom, een mooi stukje natuur - maar niet té veraf gelegen", voegt Mark er aan toe. Het openen van een eigen B&B vergt veel werk en is een leerproces. Zo gingen zij al vroeg in gesprek met andere B&B's in Hengelo om tips te krijgen en ervaringen uit te wisselen.

Net open
We krijgen een rondleiding in en om de B&B; ze zijn net een maand geopend dus het moet nog een beetje inleven. De villa is gesplitst in een privédeel en gastendeel met eigen ontbijtkamer, biljartruimte en drie slaapkamers op de bovenverdiepingen. Twee van de kamers, te huur voor 85 euro per nacht, delen een riante badkamer. Daarnaast is er ook een luxe kamer met eigen badkamer en balkom. Alle kamers zijn voorzien van heerlijk comfortabele bedden, TV, gratis WiFi, handdoeken en badjassen. Gasten kunnen gratis op het eigen terrein parkeren.

Kom tot rust
Maar waar ze écht trots op zijn: de riante tuin met houtgestookte, 12-persoons sauna. Een riante, parkachtige tuin, verscholen in het groen waar je even helemaal tot rust kunt komen met veel privacy. "De eerste gasten vonden het al geweldig! We hebben al vriendinnengroepen gehad, maar ook wanneer familie langs komt voor de feestdagen en ze slaapplaatsen zoeken zijn we beschikbaar." Eveline, Mark en dochter Luna hopen veel gasten te mogen verwelkomen; zo krijgen gasten die in december boeken ook een leuke attentie én een uur extra gratis sauna bij het reserveren hiervan. In de winter kunnen we immers allemaal wel wat extra warmte gebruiken! B&B Villa Beldershoek verwelkomt u graag als gast. Kijk voor meer informatie en boekingen op: www.villabeldershoek.nl of bel voor meer informatie met: 074-85 26 444. De B&B is rookvrij, huisdieren zijn niet toegestaan en kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar.